Aromat: Banan Stężenia próbek (kr) /(ml) 6, 8, 10/10ml Baza (mg): VPG Czas dojrzewania: powyżej 30 dni Testowane na: AGA-S, mesh 400, grzałka z taśmy oporowej o oporności ok. 1 ohm, zasilanie mechaniczne (Krótki)opis mieszanki/wrażenia smakowe: mało dojrzały banan, bardziej skórka niż miąższ Najlepsze stężenie: 8kr/10ml, przy wyższym stężeniu wyraźnie chemiczny Ocena punktowa walorów aromatu: a) Odwzorowanie dedykowanego smaku w mieszance (0-4pkt) (0-słabe/nijakie/pomyłka, 1-dostateczne, 2-dobre, 3-wzorowe, 4-idealne) Punkty: 1 b) Intensywność aromatu (0-2pkt) (0-słaba, 1-średnia, 2-wysoka) Punkty: 2 c) Kompozycja aromatu/ogólnie aromat jest...(0-3pkt) (0-nijaki, 1-pospolity, 2-dobry, 3-wyborny/wyśmienity) Punkty: 1 d) Dodaję do ulubionych (0-3pkt) (0-nie, 1-jako okazjonalny, 2-jako stały "przerywnik'" 3-do ciągłego chmurzenia) Punkty: 0 OGÓLNA OCENA: (suma punktów a+b+c+d) 4 Uwagi: Dla mnie aromat zupełnie nie udany. Testowaliśmy o wiele lepsze aromaty o tym smaku w poprzednich edycjach (sisha i liquid TM).
Flavour: Banana Concentration of the samples 6, 8, 10 drops/10 ml Base (mg): VPG Time of steeping: above 30 days Tested on: AGA-S, mesh 400, heater from a resistant strip on a resistance around 1 ohm, mechanical power. (Brief) mix description/taste’s impressions: Little ripened banana, rather skin than a pulp.
Best concentration: 8 drops/10 ml
Points’ estimation of flavour’s quality:
a) Reflection of a dedicted flavour in the mix (0-4 points) (0-weak/neutral/mistake, 1-passable, 2-good, 3-exemplary, 4-perfect) Points: 1 b) Intensity of a flavour (0-2 points) (0-weak, 1-average, 2-high) Points: 2 c) Flavour’s composition/basically the flavour is…(0-3 points) (0-neutral, 1-ordinary, 2-as a permanent „break”, 3-to all day vape) Points: 1 d) I add to the favourites (0-3 points) (0-no, 1-as occasional, 2- as a constant „break”, 3-to all day vape) Points: 0
General grade: 4 (total points a+b+c+d)
Remarks: For me it’s a flop. We tested much better flavours of this taste in the previous editions (shisha and TM liquid).
_________________
|