FORUM INAWERA
https://www.forum.inawera.com/

Cappuccino by @Wąski
https://www.forum.inawera.com/viewtopic.php?f=47&t=3252
Strona 1 z 1

Autor:  lukmarq [ 1 lip 2014, o 12:01 ]
Tytuł:  Cappuccino by @Wąski

Wąski napisał(a):
1. Cappuccino
2. 20 kropli (ja dałem 0,4ml/10ml)
3. intensywność smaku średnia do mocnej
4. rewelacyjny naturalny smak, ale po bardzo długim leżakowaniu
5. rodzaj zapachu samego aromatu: kojarzy mi się z klejem roślinnym jaki używałem w dzieciństwie w szkole... ;)
6. kawa capucino
7. trudno mi ocenić zapach w pomieszczeniu
8. Po zmieszaniu (50/50 6mg/ml +1% C2H5OH) i tygodniowym leżakowaniu fatalny, po kolejnym tygodniu masakra - nie da się tego wapować... Po miesiącu to samo i wylądowało na dnie szuflady. Po 3 miesiącach spróbowałem z ciekawości i... olśnienie - to jest rewelacja! Smak bardzo stonowany i wyśmienity. Polecam wszystkim kawoszom.

Obrazek



jeszcze komentarz Wąskiego z innego wątku:

Wąski napisał(a):
prymus140 napisał(a):
Złożony liquid to na pewno nie będzie gotowy do wapowania po 24h. *SMOKEKING*

Nie tylko złożony...
To Coppuccino podgrzewałem jak zawsze do 50°C przez kilka godzin, następnie mieszałem przez tydzień, miesiąc i :dupa
Potem dojrzewało zapomniane na dnie szuflandii przez 3 miesiące i EUREKA!!! *ISH*

Ergo: Nie wylewać nic do kibla przedwcześnie! *DIABLO*

Autor:  Given [ 1 lip 2014, o 12:03 ]
Tytuł:  Re: Co to ??

Tak, to zdjęcie własnej mieszanki :P

Autor:  lukmarq [ 1 lip 2014, o 12:05 ]
Tytuł:  Re: Co to ??

no tak się zastanawiałem własnie

Autor:  macbulwa [ 1 lip 2014, o 12:11 ]
Tytuł:  Re: Co to ??

Waski lubi swoj kalkulatorek :lol:
i nawet baze robi kalkulujac z PG 36mg i zerowki...

P.S. @ lukmarq - ta informacja o 3 miesiecznym lezakowaniu "Capucino" *inawera* byla ciekawa, moze nie kasuj w calosci ?

Strona 1 z 1 Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/