Aromat: KOOLADA Stężenia próbek: [% (~kropli/10ml)]: [/b] 1,5%(~9); 3%(~18); 6%(~36); 8%(~48); 10%(~60). Baza: vpg 70/30 Czas dojrzewania: Ponad 2 tygodnie Testowane na: 1.Hussar, dual, Clapton - SS 0,32mm + A1 0,1mm, oporność 0,45om oraz 2.Aga-T2 (A1\szmatka) 1,3om
Krótki opis: Lekkie chłodzenie, sporo mięty.
Najlepsze stężenie: 6%(~ 36kr na 10ml)
Ocena punktowa: a) Odwzorowanie smaku (0-4pkt) (0-nijakie, 1-słabe, 2-dostateczne, 3-dobre, 4-b.dobre) Punkty: 3 b) Intensywność aromatu (0-2pkt) (0-słaba, 1-średnia, 2-wysoka) Punkty: 1 c) Aromat jest (0-3pkt) (0-nijaki, 1-pospolity, 2-dobry, 3-b.dobry) Punkty: 1 d) Będę wapowal (0-3pkt) (0-nie, 1-rzadko, 2-czasem, 3-często) Punkty: 1
OGÓLNA OCENA: 6 (suma punktów a+b+c+d)
Uwagi: Teoretycznie mieszanka powinna być bezsmakowa z efektem chłodzącym, ale jak to zwykle bywa w tych dodatkach wyczuwalny jest dodatkowy smak mięty. Jako samodzielny aromat wymaga stężenia 6%. Jako dodatek do liquidu, wystarczy 3%. (Klasyczna ocena subiektywna 6 na 10).
Flavour: Koolada Concentration of samples (gtt) / (ml): (%/10ml (~drops/10ml)): [/b] 1,5%(~9); 3%(~18); 6%(~36); 8%(~48); 10%(~60). Base (mg): VPG 70/30 Time of steeping: above 2 weeks Tested on: 1.Hussar, dual, Clapton - SS 0,32mm + A1 0,1mm, resistance 0,45ohm and2.Aga-T2 (A1\rug) 1,3om (Brief) description of the mix/taste’s impressions: Sligth chilling, a lot of mint. Best concentration: 6%(~36drops on 10ml)
Points of flavour’s quality: a) Reflection of a flavour in the mix (0-4 points) (0-weak/neutral/mistake, 1-passable, 2-good, 3-exemplary, 4-perfect) Points: 3 b) Intensity of a flavour (0-2 points) (0-weak, 1-average, 2-high) Points: 1 c) Flavour’s composition/basically the flavour is…(0-3 points) (0-neutral, 1-ordinary, 2-good, 3-excellent/yummy) Points: 1 d) I add to the favourites (0-3 points) (0-no, 1-as occasional, 2- as a constant „break”, 3-to all day vape) Points: 1
General mark: 6 (total points a+b+c+d) Remarks: Basically the mix should be tasteless with chilling effect, but as usual mint taste is recognizable. As a standalone flavour needs 6%. As a mixer 3% is enough. (Classical, subjective mark 6 on 10).
|