daro napisał(a):
Jako że coraz częściej dochodzą mnie słuchy że nie ma na forum tematu gdzie nowo zarejestrowani użytkownicy mogliby się w pierwszym poście przywitać z pozostałymi, zakładam ten temat aby każdy kto ma na to ochotę mógł to w tym miejscu zrobić
A ja się ciesze że na tym forum są ludzie który mają swoj wielki wkład w prawidłowe działanie tego forum:
ardbeg, daro czasami pokiwają paluszkiem nad userem, założą nowy temat, coś posprzątają.
Po cichutku codziennie na forum jest
Marcin który tłumaczy wasze teksty na angielski i odwrotnie. Z angielskiego na polski.
Dorota miała kontaktować się z wami - próbki, testy, ale świat wokół nas ewoluuje w takim tempie że Dorota zawsze ma coś innego do zrobienia.
Dzięki temu że oni tu pracują, ja mogę łamać dane słowo.
Obiecałem wam że na kilka miesięcy nie będzie nic nowego do testów. Jeszcze wtedy nie wiedziałem że to (za księdzem Tischnerem): ani cała prowda, ani święta prowda, tylko gówno prowda.
Wczoraj otrzymałem propozycje na aromaty typu "shisza".
Wczoraj także otrzymałem ofertę (skromną) na aromaty naturalne, w cenie która nie zwaliła mnie z nóg.
Aby zaspokoić zapotrzebowanie ( z satysfakcją stwierdzam że testerów jest coraz więcej) na próbki jest duże tak że postanowiłem kupić niewielkie ilości każdego aromatu aby mieć więcej próbek dla was.
Witam serdecznie każdego nowego użytkownika naszego forum.
Udostępniamy wam nasze serwery, strony forum.
Czujcie się jak u siebie.
Pozdrawiam.
Irek.