inawera napisał(a):
Graella napisał(a):
Oj to przepraszam najmocniej
Ja tak troszkę to żartobliwie chciałam , myślałam że to ,, młodzian jaki,, i bez własnej inwencji szybko chce mieć swój liquid . Niedoczytałam
Graello. Twój krajan z Grudziądza to nie taki młodzian, ale ja mam straszną satysfakcję że z całkowicie zielonego "młodziana" w listopadzie 2012 roku (wtedy przyszedł do nas) przy pomocy innych userów Andrzgdz przekształcił się w jednego z bardziej doświadczonych waperów. Ja już mu nie podskoczę. A tematach technicznych to on teraz profesor.
Dobrze jest że tutaj, niedoświadczonym pomagają, doświadczonych szanują, niezdecydowanych nawracają.
Dobra dobra panie Irku aż takim orłem to ja nie jestem. Jak już to nauki pobieralem u kolegi
ardbeg jemu bardzo ,bardzo duzo zawdzieczam ( mesh )
dla niego wielki szacun
. To byl moj pierwszy "nauczyciel" w dziedzinie e-pap, jak to sie mowi "swoj chlop"
i każdemu pomoże.
EDIT EDIT Mało tego nie dosc ze kolega
ardbeg pomoze to jeszcze UWAGA !!!
NIE ZROBI i
NIE BEDZIE cie robil w konia jak to gdzie nie gdzie bywa.
Nie bedzie "sciemnial" i proponowal cos czego sam nie sprawdził.
Serio naprawde warto korzystac z jego porad , ja do dzis sie pytam , pytam , pytam aż do bólu a ON sam pewnie juz nie moze wytrzmac takiego "natręta" ale spoko jest nieslychanie cierpliwy nie to co ja.
To tak na marginesie i bez zadnego "cukrowania" komukolwiek bo to nie w moim stylu.