@dzizas, cala przyjemnosc po mojej stronie. Ja tez jestem entuzjasta przejrzystosci i celowosci.
A tak przy okazji:
ostatnio formularz jest krotszy, wstawie wiec nowszy szablon jakiego uzywam.
Inawera od pewnego czasu chce (o ile wlasciwie zrozumialem) bysmy pomijali kilka zwyczajowych informacji (tytul, baza, stezenia probek, uzyty sprzet, czas lezakowania).
Krótki opis:
xxxxxxProponowana ilość aromatu (% / gtt) na 10 ml bazy:
~xx% / xx INAKROPLI *Ocena punktowa:a) Odwzorowanie smaku** (0-4pkt) Punkty:
xx(0-nijakie, 1-słabe, 2-dostateczne, 3-dobre, 4-b.dobre)b) Intensywność aromatu (0-2pkt) Punkty:
xx(0-słaba, 1-średnia, 2-wysoka)c) Aromat jest (0-3pkt) Punkty:
xx(0-nijaki, 1-pospolity, 2-dobry, 3-b.dobry)d) Będę wapowal (0-3pkt) Punkty:
xx(0-nie, 1-rzadko, 2-czasem, 3-często)OGÓLNA OCENA: xx(suma punktów a+b+c+d)________________________________________________________
* INAKROPLE: 56gtt/1ml
** lub: walory smakowe (w przypadku braku porównania)
Kod:
Krótki opis: [b][color=#004080]xxxxxx[/color][/b]
Proponowana ilość aromatu (% / gtt) na 10 ml bazy:
[b][color=#004080]~xx% / xx [size=85]INAKROPLI *[/size][/color][/b]
[b]Ocena punktowa:[/b]
a) Odwzorowanie smaku** (0-4pkt) Punkty: [b][color=#004080]xx[/color][/b]
[size=85][i](0-nijakie, 1-słabe, 2-dostateczne, 3-dobre, 4-b.dobre)[/i][/size]
b) Intensywność aromatu (0-2pkt) Punkty: [b][color=#004080]xx[/color][/b]
[size=85][i](0-słaba, 1-średnia, 2-wysoka)[/i][/size]
c) Aromat jest (0-3pkt) Punkty: [b][color=#004080]xx[/color][/b]
[size=85][i](0-nijaki, 1-pospolity, 2-dobry, 3-b.dobry)[/i][/size]
d) Będę wapowal (0-3pkt) Punkty: [b][color=#004080]xx[/color][/b]
[size=85][i](0-nie, 1-rzadko, 2-czasem, 3-często)[/i][/size]
[b][color=#FF0000]OGÓLNA OCENA:[/color][/b] [b][color=#004080]xx[/color][/b]
[size=85][i](suma punktów a+b+c+d)[/i][/size]
________________________________________________________
* INAKROPLE: 56gtt/1ml
** lub: walory smakowe (w przypadku braku porównania)