wysłane 003, 008, 010.- Na pierwszy rzut poszła próbka 010
pierwsze odczucie mocna "popielniczka" z czymś ziołowym w tle ( a może to smak tytoniu ) na końcu języka po wypuszczeniu "chmury dymu" w moim i tylko moim odczuciu delikatny smak miodu
Po kilku zaciągnięciach "popielniczka" znika lub też kubki smakowe się przyzwyczajają i jest bardzo sympatycznie. Dymu bardzo dużo i ma fajny łagodny zapach - myślę że nie przeszkadzający
Jeśli będzie coś jeszcze do napisania o tej próbce będę edytował posta
- Dziś czas na test próbki 008
Klirek wykąpany nowa grzałka zakręcona i od pół godzinki sobie "bucham" tą próbkę. Napiszę tak : bardzo wytrawny smak "popielniczki" taki czysty, jest to jak na razie najbardziej zbliżony smak do analoga z którymi ja miałem do czynienia. Fajnie drapie po gardełku, ale mnie nie przeszkadza, nie wiem dlaczego ale smak ten kojarzy mi się z łanami zboża. Jak zwykle gęstość i obfitość "chmury" bardzo zadowalająca
Jeśli mogę zaproponować nazwę to mój typ

emeter
- Dziś do testów poszła próbka 003
Tutaj "popielniczkę" czuć najmniej choć jest delikatnie wyczuwalna, na pierwszy plan wysuwa się za to smak orzeszków. Przyjemny liquid do wapowania , chmura gęsta i obfita. Wszystkie z próbowanych liquidów BAYCY to najlepsze liquidy jakie dotąd wapowałem z tych już gotowych i dostępnych na naszym rynku. Są po prostu the best
A wracając do próbki 003 może nazwać ją : Kalliope ?