(Short) description of the mixture / taste impression: Enjoyed this flavour, initially assumed the prominent flavour I was tasting was pear, as I found it slightly tart in taste, but must have been grape based on other people description along with another juicy fruit that blended well with it. Nice flavour
Proposed amount of aroma (% / gtt) per 10 ml. bases: 20 drops per 10 ml Base: VG Bio Baza
Score evaluation of aroma values: a) Mapping of dedicated flavor in the mixture / taste values (in the absence of comparison) (0-4 points) (0 weak / bland / mistake, 1-sufficient , 2-good, 3-pattern, 4-ideal) Points: 3
b) Aroma intensity (0-2 points) (0-weak, 1-medium, 2-high) Points: 2
c) The composition of the aroma / general aroma is. .. (0-3 points) (0-neuter, 1-common, 2-good, 3-excellent / excellent) Points: 3
d) Add to favorites (0-3 points) (0-no, 1-as an occasional, 2-as a permanent "intermittent" 3-for continuous clouding) Points: 3
Overall rating: 11
Baza (mg): VG Biobaza (Krótki)opis mieszanki/wrażenia smakowe: Cieszyłem się tym aromatem, z początku sądziłem, że dominuje gruszka, ponieważ wyczułem cierpkość w smaku, ale to musiało być winogrono, jak inni testerzy to stwierdzili, z innym owocem, który się dobrze zmieszał. Przyjemny aromat.
Najlepsze stężenie: 20 kropel na 10 ml
Ocena punktowa walorów aromatu:
a) Odwzorowanie dedykowanego smaku w mieszance/ walory smakowe (w przypadku braku porównania) (0-4pkt) (0-słabe/nijakie/pomyłka, 1-dostateczne, 2-dobre, 3-wzorowe, 4-idealne) Punkty: 3
b) Intensywność aromatu (0-2pkt) (0-słaba, 1-średnia, 2-wysoka) Punkty: 2
c) Kompozycja aromatu/ogólnie aromatu jest...(0-3pkt) (0-nijaki, 1-pospolity, 2-dobry, 3-wyborny/wyśmienity) Punkty: 3
d) Dodaję do ulubionych (0-3pkt) (0-nie, 1-jako okazjonalny, 2-jako stały "przerywnik'" 3-do ciągłego chmurzenia) Punkty: 3
OGÓLNA OCENA: 11 (suma punktów a+b+c+d)
|