FORUM INAWERA http://www.forum.inawera.com/ |
|
TESTY ZIMA 2017 - KIWI http://www.forum.inawera.com/viewtopic.php?f=160&t=4108 |
Strona 1 z 3 |
Autor: | inawera [ 3 lut 2017, o 11:18 ] |
Tytuł: | TESTY ZIMA 2017 - KIWI |
Prosimy o wypełnienie szablonu i ocenę w załączonej ankiecie. (Krótki)opis mieszanki/wrażenia smakowe: Proponowana ilość aromatu (% / gtt) na 10 ml. bazy: Ocena punktowa walorów aromatu: a) Odwzorowanie dedykowanego smaku w mieszance/ walory smakowe (w przypadku braku porównania) (0-4pkt) (0-słabe/nijakie/pomyłka, 1-dostateczne, 2-dobre, 3-wzorowe, 4-idealne) Punkty: b) Intensywność aromatu (0-2pkt) (0-słaba, 1-średnia, 2-wysoka) Punkty: c) Kompozycja aromatu/ogólnie aromatu jest...(0-3pkt) (0-nijaki, 1-pospolity, 2-dobry, 3-wyborny/wyśmienity) Punkty: d) Dodaję do ulubionych (0-3pkt) (0-nie, 1-jako okazjonalny, 2-jako stały "przerywnik'" 3-do ciągłego chmurzenia) Punkty: |
Autor: | lukaszCz [ 11 lut 2017, o 21:01 ] |
Tytuł: | Re: TESTY ZIMA 2017 - KIWI |
inawera napisał(a): Prosimy o wypełnienie szablonu i ocenę w załączonej ankiecie. 3(Krótki)opis mieszanki/wrażenia smakowe: jeden z lepszych smakow kiwi jaki mialem okazje smakowac Proponowana ilość aromatu (% / gtt) na 10 ml. bazy:5% Ocena punktowa walorów aromatu: a) Odwzorowanie dedykowanego smaku w mieszance/ walory smakowe (w przypadku braku porównania) (0-4pkt) (0-słabe/nijakie/pomyłka, 1-dostateczne, 2-dobre, 3-wzorowe, 4-idealne) Punkty:3 b) Intensywność aromatu (0-2pkt) (0-słaba, 1-średnia, 2-wysoka) Punkty: 2 c) Kompozycja aromatu/ogólnie aromatu jest...(0-3pkt) (0-nijaki, 1-pospolity, 2-dobry, 3-wyborny/wyśmienity) Punkty: 3 d) Dodaję do ulubionych (0-3pkt) (0-nie, 1-jako okazjonalny, 2-jako stały "przerywnik'" 3-do ciągłego chmurzenia) Punkty: Flavour: Kiwi (Brief) description of the mix/taste’s impressions: One of the best kiwi tastes I’ve ever vaped. Best concentration: 5% Points of flavour’s quality: a) Reflection of a flavour in the mix (0-4 points) (0-weak/neutral/mistake, 1-passable, 2-good, 3-exemplary, 4-perfect) Points: 3 b) Intensity of a flavour (0-2 points) (0-weak, 1-average, 2-high) Points: 2 c) Flavour’s composition/basically the flavour is…(0-3 points) (0-neutral, 1-ordinary, 2-good, 3-excellent/yummy) Points: 3 d) I add to the favourites (0-3 points) (0-no, 1-as occasional, 2- as a constant „break”, 3-to all day vape) Points: 3 General mark: 11 (total points a+b+c+d) |
Autor: | caffe23 [ 14 lut 2017, o 15:43 ] |
Tytuł: | Re: TESTY ZIMA 2017 - KIWI |
Aromat: KIWI Stężenia próbek: 5, 10, 15, 20, 25 (INAKROPLI *) /10 (ml) Baza: VG Bio Baza Czas dojrzewania: 14 dni Testowane na: Dripper Omega klon. Subtank Mini. Krótki opis: Mieszanka bezbarwna i klarowna o przepięknym zapachu kiwi. Zapach ładniejszy od oryginalnego owocu dostępnego w naszych sklepach Smak owocowy, trochę sztuczny, kisielowo-landrynkowy ale bardzo przyjemny. Najlepsze stężenie: 20 INAKROPLI * /10ml Ocena punktowa: a) Odwzorowanie dedykowanego smaku w mieszance/ walory smakowe (w przypadku braku porównania) (0-4pkt) Punkty: 4 (0-słabe/nijakie/pomyłka, 1-dostateczne, 2-dobre, 3-wzorowe, 4-idealne) b) Intensywność aromatu (0-2pkt) Punkty: 2 (0-słaba, 1-średnia, 2-wysoka) c) Kompozycja aromatu/ogólnie aromatu jest... (0-3pkt) Punkty: 2 (0-nijaki, 1-pospolity, 2-dobry, 3-wborny/wyśmienity) d) Dodaję do ulubionych/będę wapował (0-3pkt) Punkty: 1 (0-nie, 1-rzadko, 2-czasem, 3-często/do ciągłego chmurzenia) OGÓLNA OCENA: 9 (suma punktów a+b+c+d) Uwagi: brak. Flavour: Kiwi Concentration of samples (gtt) / (ml): 5, 10, 15, 20, 25 inadrops/10ml Base (mg): VG Bio Base Time of steeping: 14 days Tested on: Dripper Omega Clone, Subtank Mini. (Brief) description of the mix/taste’s impressions: Colourless and clear mix, on a beautiful kiwi smell. The smell is better than the fruit itself (available in our shops). Frutty taste, a bit artificial, pudding-candish, but very nice. Best concentration: 20 inadrops/10 ml Points of flavour’s quality: a) Reflection of a flavour in the mix (0-4 points) (0-weak/neutral/mistake, 1-passable, 2-good, 3-exemplary, 4-perfect) Points: 4 b) Intensity of a flavour (0-2 points) (0-weak, 1-average, 2-high) Points: 2 c) Flavour’s composition/basically the flavour is…(0-3 points) (0-neutral, 1-ordinary, 2-good, 3-excellent/yummy) Points: 2 d) I add to the favourites (0-3 points) (0-no, 1-as occasional, 2- as a constant „break”, 3-to all day vape) Points: 1 General mark: 9 (total points a+b+c+d) ________________________________________________________ * INAKROPLE: 56gtt/1ml |
Autor: | redfun [ 17 lut 2017, o 14:12 ] |
Tytuł: | Re: TESTY ZIMA 2017 - KIWI |
Flavour: Kiwi Concentration of samples (gtt) / (ml): 10, 15, 20, 25 inadrops/10ml Base (mg): VPG Base Time of steeping: 14 days Tested on: RDA DIY Aty, iPower. SS316L 0,9Ohm, Japan cotton, TC 220°C (Brief) description of the mix/taste’s impressions: Good taste ripe kiwi. Best concentration: 20 inadrops Points of flavour’s quality: a) Reflection of a flavour in the mix (0-4 points) (0-weak/neutral/mistake, 1-passable, 2-good, 3-exemplary, 4-perfect) Points:4 b) Intensity of a flavour (0-2 points) (0-weak, 1-average, 2-high) Points: 2 c) Flavour’s composition/basically the flavour is…(0-3 points) (0-neutral, 1-ordinary, 2-good, 3-excellent/yummy) Points: 3 d) I add to the favourites (0-3 points) (0-no, 1-as occasional, 2- as a constant „break”, 3-to all day vape) Points: 3 General mark: 12 (total points a+b+c+d) Aromat: Kiwi Stężenia próbek (10, 15, 20, 25 kropli) /(10ml) Baza (mg): VPG Czas dojrzewania: 14 dni Testowane na: RDA DIY Aty, iPower. SS316L 0,9Ohm, Japan cotton, TC 220°C (Krótki)opis mieszanki/wrażenia smakowe: Dobry smak dojrzałego kiwi. Najlepsze stężenie: 20 kropli/10ml Ocena punktowa walorów aromatu: a) Odwzorowanie dedykowanego smaku w mieszance (0-4pkt) (0-słabe/nijakie/pomyłka, 1-dostateczne, 2-dobre, 3-wzorowe, 4-idealne) Punkty: 4 b) Intensywność aromatu (0-2pkt) (0-słaba, 1-średnia, 2-wysoka) Punkty: 2 c) Kompozycja aromatu/ogólnie aromat jest...(0-3pkt) (0-nijaki, 1-pospolity, 2-dobry, 3-wyborny/wyśmienity) Punkty: 3 d) Dodaję do ulubionych (0-3pkt) (0-nie, 1-jako okazjonalny, 2-jako stały "przerywnik'" 3-do ciągłego chmurzenia) Punkty: 3 OGÓLNA OCENA: 12 (suma punktów a+b+c+d) |
Autor: | madeyeck [ 19 lut 2017, o 16:23 ] |
Tytuł: | Re: TESTY ZIMA 2017 - KIWI |
[quote="inawera"]Prosimy o wypełnienie szablonu i ocenę w załączonej ankiecie. (Krótki)opis mieszanki/wrażenia smakowe: bardzo dobre oddaje smak prawdziwego kiwi nawet skórkę czuc Proponowana ilość aromatu (% / gtt) na 10 ml. bazy:5% Ocena punktowa walorów aromatu: a) Odwzorowanie dedykowanego smaku w mieszance/ walory smakowe (w przypadku braku porównania) (0-4pkt) (0-słabe/nijakie/pomyłka, 1-dostateczne, 2-dobre, 3-wzorowe, 4-idealne) Punkty:4 b) Intensywność aromatu (0-2pkt) (0-słaba, 1-średnia, 2-wysoka) Punkty: 1 c) Kompozycja aromatu/ogólnie aromatu jest...(0-3pkt) (0-nijaki, 1-pospolity, 2-dobry, 3-wyborny/wyśmienity) Punkty: 2 d) Dodaję do ulubionych (0-3pkt) (0-nie, 1-jako okazjonalny, 2-jako stały "przerywnik'" 3-do ciągłego chmurzenia) Punkty:[3] Flavour: Kiwi (Brief) description of the mix/taste’s impressions: Very nicely reflects real kiwi fruit taste, even the skin is recognizable. Best concentration: 5% Points of flavour’s quality: a) Reflection of a flavour in the mix (0-4 points) (0-weak/neutral/mistake, 1-passable, 2-good, 3-exemplary, 4-perfect) Points: 4 b) Intensity of a flavour (0-2 points) (0-weak, 1-average, 2-high) Points: 1 c) Flavour’s composition/basically the flavour is…(0-3 points) (0-neutral, 1-ordinary, 2-good, 3-excellent/yummy) Points: 2 d) I add to the favourites (0-3 points) (0-no, 1-as occasional, 2- as a constant „break”, 3-to all day vape) Points: 3 General mark: 10 (total points a+b+c+d) |
Autor: | macbulwa [ 26 lut 2017, o 09:27 ] |
Tytuł: | Re: TESTY ZIMA 2017 - KIWI |
Krótki opis: Smaczny, prawdziwy owoc kiwi. Proponowana ilość aromatu (% / gtt) na 10 ml bazy: ~2% / 12 INAKROPLI * Ocena punktowa: a) Odwzorowanie smaku** (0-4pkt) Punkty: 3 (0-nijakie, 1-słabe, 2-dostateczne, 3-dobre, 4-b.dobre) b) Intensywność aromatu (0-2pkt) Punkty: 2 (0-słaba, 1-średnia, 2-wysoka) c) Aromat jest (0-3pkt) Punkty: 3 (0-nijaki, 1-pospolity, 2-dobry, 3-b.dobry) d) Będę wapowal (0-3pkt) Punkty: 2 (0-nie, 1-rzadko, 2-czasem, 3-często) OGÓLNA OCENA: 10 (suma punktów a+b+c+d) Flavour: Kiwi (Brief) description of the mix/taste’s impressions: Tasty, real fruit. Best concentration: 2%/12 inadrops Points of flavour’s quality: a) Reflection of a flavour in the mix (0-4 points) (0-weak/neutral/mistake, 1-passable, 2-good, 3-exemplary, 4-perfect) Points: 3 b) Intensity of a flavour (0-2 points) (0-weak, 1-average, 2-high) Points: 2 c) Flavour’s composition/basically the flavour is…(0-3 points) (0-neutral, 1-ordinary, 2-good, 3-excellent/yummy) Points: 3 d) I add to the favourites (0-3 points) (0-no, 1-as occasional, 2- as a constant „break”, 3-to all day vape) Points: 2 General mark: 10 (total points a+b+c+d) ________________________________________________________ * INAKROPLE: 56gtt/1ml ** lub: walory smakowe (w przypadku braku porównania) |
Autor: | azbee [ 26 lut 2017, o 12:42 ] |
Tytuł: | Re: TESTY ZIMA 2017 - KIWI |
Aromat: KIWI Stężenia próbek (10,15,20,25 gtt) /10(ml) Baza: VPG Czas dojrzewania: 14dni Testowane na: Origen, Tilemahos (Krótki)opis mieszanki/wrażenia smakowe: Fajny smak kiwi, przy większych stężeniach trochę chemiczny Najlepsze stężenie: 15gtt Ocena punktowa walorów aromatu: a) Odwzorowanie dedykowanego smaku w mieszance (0-4pkt) (0-słabe/nijakie/pomyłka, 1-dostateczne, 2-dobre, 3-wzorowe, 4-idealne) Punkty:3 b) Intensywność aromatu (0-2pkt) (0-słaba, 1-średnia, 2-wysoka) Punkty: 2 c) Kompozycja aromatu/ogólnie aromat jest...(0-3pkt) (0-nijaki, 1-pospolity, 2-dobry, 3-wyborny/wyśmienity) Punkty:3 d) Dodaję do ulubionych (0-3pkt) (0-nie, 1-jako okazjonalny, 2-jako stały "przerywnik'" 3-do ciągłego chmurzenia) Punkty:2 OGÓLNA OCENA: 10 (suma punktów a+b+c+d) Uwagi: Flavour: Kiwi Concentration of samples (gtt) / (ml): 5, 10, 15, 20, 25 inadrops/10ml Base (mg): VPG Time of steeping: 14 days Tested on: Origen, Tilemahos (Brief) description of the mix/taste’s impressions: Swell kiwi taste, a bit chemical in higher concentrations. Best concentration: 15 drops/10 ml Points of flavour’s quality: a) Reflection of a flavour in the mix (0-4 points) (0-weak/neutral/mistake, 1-passable, 2-good, 3-exemplary, 4-perfect) Points: 3 b) Intensity of a flavour (0-2 points) (0-weak, 1-average, 2-high) Points: 2 c) Flavour’s composition/basically the flavour is…(0-3 points) (0-neutral, 1-ordinary, 2-good, 3-excellent/yummy) Points: 3 d) I add to the favourites (0-3 points) (0-no, 1-as occasional, 2- as a constant „break”, 3-to all day vape) Points: 2 General mark: 10 (total points a+b+c+d) |
Autor: | KevNash [ 7 mar 2017, o 21:56 ] |
Tytuł: | Re: TESTY ZIMA 2017 - KIWI |
Flavour: KIWI Concentration of samples (gtt) / (ml): 15, 20, 25, 30 Base : VPG 70/30 Time of stepping: Between 3 and 4 weeks Tested on: Istick 60W mod at 19 watts and Subtank mini RBA Kanger 0,5 ohms (Brief) description of the mix/taste’s impressions: Very good flavour too, like Guava the kiwi taste is very realistic and sweet to vape, a real pleasure . Best concentration: 20 drops / 10ml Points’ estimation of flavour’s quality: a) Reflection of a flavour in the mix (0-3 points) (0-weak/neutral/mistake, 1-passable, 2-good, 3-exemplary, 4-perfect) Points: 2 b) Intensity of a flavour (0-2 points) (0-weak, 1-average, 2-high) Points: 2 c) Flavour’s composition/basically the flavour is…(0-3 points) (0-neutral, 1-ordinary, 2-good, 3-excellent/yummy) Points: 3 d) I add to the favourites (0-3 points) (0-no, 1-as occasional, 2- as a constant „break”, 3-to all day vape) Points: 2 General mark:9 (total points a+b+c+d) Aromat: Kiwi Stężenia próbek (ml): 15, 20, 25, 30 Baza (mg): VPG 70/30 Czas dojrzewania: Pomiędzy 3 i 4 tygodniami Testowane na: Istick 60W mod na 19 watts i Subtank mini RBA Kanger 0,5 ohm (Krótki)opis mieszanki/wrażenia smakowe: Bardzo dobry aromat, jak guawa, smak kiwi jest bardzo realny i słodki do wapowania, prawdziwa przyjemność. Najlepsze stężenie: 20 kropli/10ml Ocena punktowa walorów aromatu: a) Odwzorowanie dedykowanego smaku w mieszance/ walory smakowe (w przypadku braku porównania) (0-4pkt) (0-słabe/nijakie/pomyłka, 1-dostateczne, 2-dobre, 3-wzorowe, 4-idealne) Punkty: 2 b) Intensywność aromatu (0-2pkt) (0-słaba, 1-średnia, 2-wysoka) Punkty: 2 c) Kompozycja aromatu/ogólnie aromatu jest...(0-3pkt) (0-nijaki, 1-pospolity, 2-dobry, 3-wyborny/wyśmienity) Punkty: 3 d) Dodaję do ulubionych (0-3pkt) (0-nie, 1-jako okazjonalny, 2-jako stały "przerywnik'" 3-do ciągłego chmurzenia) Punkty: 2 OGÓLNA OCENA: 9 (suma punktów a+b+c+d) |
Autor: | AndrzGdz [ 8 mar 2017, o 08:01 ] |
Tytuł: | Re: TESTY ZIMA 2017 - KIWI |
Aromat: KIWI Stężenia próbek: 5, 15, 25 kr /10 (ml) Baza: VPG 70/30 Czas dojrzewania: + 14 dni Testowane na: grzalka ceramiczna Vaporesso Kanthal 0,9 ohm Krótki opis: Smak owocowy z wyczuciem kiwi. Najlepsze stężenie: 15 kr /10ml Ocena punktowa: a) Odwzorowanie dedykowanego smaku w mieszance/ walory smakowe (w przypadku braku porównania) (0-4pkt) Punkty: 2 (0-słabe/nijakie/pomyłka, 1-dostateczne, 2-dobre, 3-wzorowe, 4-idealne) b) Intensywność aromatu (0-2pkt) Punkty: 2 (0-słaba, 1-średnia, 2-wysoka) c) Kompozycja aromatu/ogólnie aromatu jest... (0-3pkt) Punkty: 1 (0-nijaki, 1-pospolity, 2-dobry, 3-wborny/wyśmienity) d) Dodaję do ulubionych/będę wapował (0-3pkt) Punkty: 1 (0-nie, 1-rzadko, 2-czasem, 3-często/do ciągłego chmurzenia) OGÓLNA OCENA: 6 (suma punktów a+b+c+d) Uwagi: brak. Flavour: Kiwi Concentration of samples (gtt) / (ml): 5, 15, 25 drops/10ml Base (mg): VPG 70/30 Time of steeping: +14 days Tested on: ceramic coil Vaporesso Kanthal 0,9 ohm (Brief) description of the mix/taste’s impressions: Fruity taste, kiwi recognizable. Best concentration: 15 drops/10 ml Points of flavour’s quality: a) Reflection of a flavour in the mix (0-4 points) (0-weak/neutral/mistake, 1-passable, 2-good, 3-exemplary, 4-perfect) Points: 2 b) Intensity of a flavour (0-2 points) (0-weak, 1-average, 2-high) Points: 2 c) Flavour’s composition/basically the flavour is…(0-3 points) (0-neutral, 1-ordinary, 2-good, 3-excellent/yummy) Points: 1 d) I add to the favourites (0-3 points) (0-no, 1-as occasional, 2- as a constant „break”, 3-to all day vape) Points: 1 General mark: 6 (total points a+b+c+d) |
Autor: | kudys11 [ 10 mar 2017, o 10:51 ] |
Tytuł: | Re: TESTY ZIMA 2017 - KIWI |
Aromat: KIWI Stężenia próbek: (5,10,15,20,25)gtt / 10ml. Baza (mg): VPG Czas dojrzewania:powyżej 10 dni Testowane na: Wstępna selekcja próbek na driperze Omega microcoil, wyselekcjonowana dawka cały dzień w Kayfun Lite microcoil + Nemesis. (Krótki)opis mieszanki/wrażenia smakowe: super kiwi jedno z lepszych. Najlepsze stężenie: 20kr./10ml.bazy Ocena punktowa walorów aromatu: a) Odwzorowanie dedykowanego smaku w mieszance (0-4pkt) (0-słabe/nijakie/pomyłka, 1-dostateczne, 2-dobre, 3-wzorowe, 4-idealne) Punkty: 3 b) Intensywność aromatu (0-2pkt) (0-słaba, 1-średnia, 2-wysoka) Punkty: 2 c) Kompozycja aromatu/ogólnie aromat jest...(0-3pkt) (0-nijaki, 1-pospolity, 2-dobry, 3-wyborny/wyśmienity) Punkty: 2 d) Dodaję do ulubionych (0-3pkt) (0-nie, 1-jako okazjonalny, 2-jako stały "przerywnik'" 3-do ciągłego chmurzenia) Punkty: 3 OGÓLNA OCENA: 10 (suma punktów a+b+c+d) Flavour: Kiwi Concentration of samples (gtt) / (ml): 5, 10, 15, 20, 25 drops/10ml Base (mg): VPG Time of steeping: above 10 days Tested on: Initial selection on a driper Omega microcoil, selected dosage for a whole day on Kayfun Lite microcoil + Nemesis. (Brief) description of the mix/taste’s impressions: Great kiwi, one of the best. Best concentration: 20 drops/10 ml Points of flavour’s quality: a) Reflection of a flavour in the mix (0-4 points) (0-weak/neutral/mistake, 1-passable, 2-good, 3-exemplary, 4-perfect) Points: 3 b) Intensity of a flavour (0-2 points) (0-weak, 1-average, 2-high) Points: 2 c) Flavour’s composition/basically the flavour is…(0-3 points) (0-neutral, 1-ordinary, 2-good, 3-excellent/yummy) Points: 2 d) I add to the favourites (0-3 points) (0-no, 1-as occasional, 2- as a constant „break”, 3-to all day vape) Points: 3 General mark: 10 (total points a+b+c+d) |
Strona 1 z 3 | Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ] |
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group https://www.phpbb.com/ |