Aromat: CUSTARD
Stężenia próbek 10,15,20,25,30 kr/10 ml
Baza (mg): VPG Power Smoke
Czas dojrzewania: >21 dni
Testowane na: Sub Ohm Box + Legion dual coil 0,4 ohm wata , Nemesis + Kayfun 0,6 ohm wata
Krótki opis mieszanki/wrażenia smakowe: Zapach i smak budyniu śmietankowego czyli wanilia , żółtka
i trochę za dużo cukru. Lekki posmak maślany powoduje że aromat jest zdecydowanie za słodki ,w dowolnym dozowaniu.Znakomity dodatek do mieszanek kawowych.
Najlepsze stężenie: 15 kr/10 ml
Ocena punktowa walorów aromatu:
a) Odwzorowanie dedykowanego smaku w mieszance (0-4pkt)
(0-słabe/nijakie/pomyłka, 1-dostateczne, 2-dobre, 3-wzorowe, 4-idealne)
Punkty:2
b) Intensywność aromatu (0-2pkt)
(0-słaba, 1-średnia, 2-wysoka)
Punkty:2
c) Kompozycja aromatu/ogólnie aromat jest...(0-3pkt)
(0-nijaki, 1-pospolity, 2-dobry, 3-wyborny/wyśmienity)
Punkty:2
d) Dodaję do ulubionych (0-3pkt)
(0-nie, 1-jako okazjonalny, 2-jako stały "przerywnik'" 3-do ciągłego chmurzenia)
Punkty:2
OGÓLNA OCENA: 8
(suma punktów a+b+c+d)
UWAGI
olecam jako dodatek do mieszanek kawowych.
Flavour: Custard
Concentration of samples (gtt) / (ml): 10, 15, 20, 25, 30 drops on 10 ml
Base (mg): VPG Power Smoke
Time of steeping: >21 days
Tested on: Sub Ohm Box + Legion dual coil 0,4 ohm cotton, Nemesis + Kayfun 0,6 ohm cotton
(Brief) description of the mix/taste’s impressions: Smell and taste of creamy pudding ie. vanilla, yolks and a bit too much of sugar. Slight buttery after taste makes the flavour definitely too sweet in any concentration. Perfect as a mixer in coffee blends.
Best concentration: 15 drops/10 ml
Points of flavour’s quality:
a) Reflection of a flavour in the mix (0-4 points)
(0-weak/neutral/mistake, 1-passable, 2-good, 3-exemplary, 4-perfect)
Points: 2
b) Intensity of a flavour (0-2 points)
(0-weak, 1-average, 2-high)
Points: 2
c) Flavour’s composition/basically the flavour is…(0-3 points)
(0-neutral, 1-ordinary, 2-good, 3-excellent/yummy)
Points: 2
d) I add to the favourites (0-3 points)
(0-no, 1-as occasional, 2- as a constant „break”, 3-to all day vape)
Points: 2
General mark: 8
(total points a+b+c+d)
Remarks: I recommend as a addition to coffee blends.